IT-løsninger

Borgund Regnskap AS er proaktiv og tilbyr moderne regnskaps- og lønnstjeneter. Vi fokuserer på viktigheten av regnskapsføringen skal være oversiktlig, brukervennlig og skreddersydd til kundens behov.

 

 

UNI ØKONOMI OG UNI24


Vi bruker i hovedsak Uni Økonomi til regnskap, lønn og fakturering.
Vi anbefaler våre kunder å benytte seg fullt ut av de digitale løsningene som finnes i Uni Økonomi, blant annet dokumentsenter, fakturamottak med online godkjenning, remittering(automatisk utbetaling) og OCR/KID. Løsningene er tidsbesparende i forhold til tradisjonell regnskapsføring. Det er ikke tilfeldig at vi har valgt Uni Økonomi som vårt regnskapsprogram – 6 år på rad har Uni Økonomi blitt kåret best i test av PC World.
Vi er oppkoblet mot ASP-server, så hvis våre kunder har behov for den samme funksjonaliteten som oss, kan man få online tilgang til utvalgte deler av vår løsning, gjennom vår lokale samarbeidspartner Data Assistanse as.
For kunder som kun ønsker et enkelt faktureringsprogram tilbyr vi online fakturering gjennom Uni24. Med Uni24 kan du enkelt sende fakturaer, legge inn ordrer eller sjekke regnskapet. Uni24 blir automatisk synkronisert mot økonomisystemet hos oss.

 

SKYLØSNINGEN POWEROFFICE GO

Vi forenkler regnskapet ditt med skybaserte løsninger.

Les mer om PowerOffice Go her: https://poweroffice.no/produktinformasjon/

 

Forespørsel
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×